ALS HET NIET VAN DRAKE KOMT, IS HET NIET WAAR

Het DJ duo Night Owl Sound, twee OVO genoten van Drake, maakte onlangs duidelijk dat al het nieuws over Certified Lover Boy van Drake zelf zal komen. Dus niet van andere kanalen en als er geruchten zijn, kan je er ook vanuit gaan dat ze niet waar zijn zolang ze niet van de artiest zelf komen. Nigh Owl Sound had het volgende te zeggen op hun instagram:

“Anything CLB related will be posted by DRAKE himself, until then hold a seat and wait on it.” 

Normaal gingen 2021 ingaan met een nieuw Drake album, maar spijtig genoeg kon de artiest deze belofte niet waar maken omwille van een knie blessure. Hij deelde het volgende bericht op zijn instagram:

“I was planning to release my album this month, but between surgery and rehab, my energy has been dedicated to recovery, I’m blessed to be back on my feet, feeling great and focused on the album, but CLB won’t be dropping in January. I’m looking forward to sharing it with you all in 2021.”

Omdat dit project verzet is beginnen fans weer te zoeken naar geruchten en leaks. Waarschijnlijk was dit de aanleiding waardoor Night Owl Sound hun boodschap moesten delen. Gelukkig was de artiest zelf niet zo geheimzinnig over zijn album. Hij deelde eerder al mee dat CLB een vrij beknopt album zal worden.