ADIL EN BILALL OP DE SET VAN “MS MARVEL” 

Het duo deelde een foto zittend in de regisseursstoelen van de aankomende Disney+ show “Ms Marvel”. Na hun grote doorbraak in Hollywood met “Bad Boys for Life” regisseren de twee nu voor Marvel Studios die bekend staan om hun grote kaskrakers als “The Avengers” en “Black Panther”.

De show draait om Kamala Khan, een Pakistaans-Amerikaanse tiener die in New Jersey woont en superkrachten krijgt nadat ze in contact is gekomen met een mysterieuze mist, de Terrigen mist. Kamala houdt van superhelden en kiest haar naam omdat die gebaseerd is op haar idool Captain Marvel.

Marvel publiceerde het eerste nummer van Ms Marvel in 2014 en de serie was meteen een hit. Haar eerste strip ging jaren door tot 2019 en nadat deze was afgelopen ging een nieuwe stripserie over de superheldin verder die tot op de dag van vandaag nog steeds loopt.

Wanneer de show later dit jaar op Disney+ verschijnt, zal Ms Marvel de eerste moslim superheldin zijn die haar eigen show krijgt. De show is zeker niet het laatste wat we van deze nieuwe held zullen horen. Het gerucht gaat dat ze naast Brie Larson zal verschijnen in het aankomende vervolg van Captain Marvel.