ROMEO THE HITMAKER ft
DAMN ISALL & BM
‘WIGGLE’

Artiest van het Weekend (week 37)

Artiest van het Weekend (week 37) bracht Romeo The Hitmaker (producer, DJ) ‘Wiggle’ uit. Een zalige collaboratie met Damn Isall & BM.

1. Hoe zou je jezelf omschrijven als artiest?

– Ik zou mezelf omschrijven als een hardwerkende, gedisciplineerde en dromerige artiest. Hierdoor streef ik altijd ernaar om mezelf te overtreffen en diep contact te maken met mijn publiek. Mijn toewijding aan muziek is totaal, en ik zet me in elk project in om iets unieks, authentieks en vol energie te leveren. De passie voor wat ik doe, drijft me om te blijven creëren en grenzen te doorbreken.

2.  Waaruit / van wie haal jij je inspiratie?

– Voornamelijk komt mijn inspiratie uit mijn dagelijkse leven. Via Dde mensen om me heen en de emoties die we allemaal ervaren. Daarnaast inspireren grote artiesten me die hun stempel op de muziek hebben gedrukt door hun originaliteit en durf. Elke ervaring, zowel klein als groot, kan een vonk van creativiteit zijn voor mijn muziek.

3. Wie is jouw voorbeeld in deze scene?

– Mijn voorbeeld in deze scene is een artiest die niet bang is om risico’s te nemen en zich voortdurend opnieuw uitvindt. Iemand die trouw blijft aan zichzelf en altijd de grenzen van muziek en creativiteit verlegt. Ik bewonder artiesten die niet alleen hits maken, maar ook een blijvende impact hebben op de cultuur.

4. Hoe is deze muzikale passie ontstaan?

– Mijn passie voor muziek is al op jonge leeftijd ontstaan. Toen ik nog heel klein was, vond ik in de muziek een toevlucht in momenten van eenzaamheid. Het was mijn manier om emoties te uiten en te ontsnappen aan de wereld. Sindsdien heeft muziek altijd een diepe betekenis voor me gehad, en is het mijn grootste drijfveer geworden.

5. Hoe heeft jouw omgeving bijgedragen tot jouw succes?
En hoe heb jij jezelf succesvol gemaakt?

– Mijn omgeving heeft me altijd gesteund en aangemoedigd om mijn dromen na te jagen, maar het succes waar ik van droom, is nog niet helemaal bereikt. Ik blijf elke dag hard werken en vecht om dit prachtige doel werkelijkheid te maken. Mijn vastberadenheid en liefde voor muziek houden me gemotiveerd, en ik geloof dat het doorzettingsvermogen uiteindelijk zal worden beloond.

6. Heb je een muzikale opleiding gevolgd? Zo ja welke?
Zo nee, welke andere opleiding heb je gevolgd + hoe heb jij je verdiept in de muziekwereld?

– Nee, ik heb geen formele muzikale opleiding gevolgd. Alles wat ik weet over muziek, heb ik mezelf aangeleerd. Voornamelijk door zelfstudie en te experimenteren in mijn kamer destijds. Daarnaast heb ik uren besteed aan het leren van technieken, het beluisteren van verschillende stijlen en het verbeteren van mijn vaardigheden. Deze reis van zelfontdekking heeft me niet alleen muzikaal gevormd, maar ook geleerd om doorzettingsvermogen te tonen en altijd nieuwsgierig te blijven.

7. Welke muzikale projecten heb je al gelanceerd?

– Eigenlijk heb ik al verschillende muzikale projecten gelanceerd, waaronder ‘Iron‘ met Damn Isall, ‘No One‘, ‘Desaparecidos‘, ‘Amor de Colegio‘, en ‘Sin Ti‘. Elk van deze nummers vertegenwoordigt een uniek moment in mijn artistieke reis en toont mijn groei en veelzijdigheid als artiest.

8. Ben je bezig met een nieuwe track / muzikale (of andere) projecten?
Zo ja, wanneer kunnen we deze verwachten?

– Ja, ik ben momenteel bezig met een nieuwe track genaamd ‘Kalimeña‘, die in oktober uitkomt. Het is een samenwerking met Daniels, een Ecuadoraanse artiest, en Kezman, die ook betrokken is bij de productie. We hebben hoge verwachtingen van dit nummer en kunnen niet wachten om het met jullie te delen.

9. Wat zijn jouw doelen? Waar zie jij jezelf over 5 jaar?

–  Mijn doel is om mijn muziek verder te ontwikkelen en een groter publiek te bereiken. Hierdoor wil ik blijven groeien als artiest, zowel creatief als professioneel. Over vijf jaar zie ik mezelf als een gevestigde naam in de muziekindustrie. Voornamelijk met een aantal succesvolle projecten op mijn naam en een sterke band met mijn fans. Ik hoop ook dat mijn muziek een positieve impact heeft en inspireert.

10. Welke tips & tricks wil jij meedelen aan beginnende artiesten?

– Mijn belangrijkste tip voor beginnende artiesten is om nooit op te geven. Dromen kunnen werkelijkheid worden, maar het vereist hard werk, doorzettingsvermogen en toewijding. Blijf jezelf ontwikkelen, leer van elke ervaring en houd altijd je passie levend. Succes komt vaak voort uit volharding en een sterke geloof in jezelf.

Damn Isall, Romeo The Hitmaker en BM

Bron : Damn Isall, Romeo The Hitmaker & BM

Romeo The Hitmaker, Damn Isall & BM

Bron : Romeo The Hitmaker,
Damn Isall & BM

Damn Isall, Romeo The Hitmaker & BM

Bron : Damn Isall, Romeo The Hitmaker & BM

Romeo The Hitmaker ft Damn Isall & BM - Wiggle (EP Cover)

Romeo The Hitmaker ft Damn Isall & BM – Wiggle (EP Cover)

Wil je op de hoogte blijven van deze artiest, bekijk hun pagina’s :

Publicatiedatum op 13 september 2024