6IX9INE IS EEN ‘GRUWELIJK PERSOON’

De regisseur van de documentaire ‘Supervillain: The Making of Tekashi 6ix9ine’, Karam Gill, vertelt dat 6ix9ine veel meer is dan een naïef iemand die graag bekend wou worden. Volgens Karam gaan veel kijken verschieten van hoe gecalculeerd de artiest eigenlijk is. Elke social media post en comment was doelbewust geplaatst om een bepaalde reactie uit te lokken.

Gill heeft de artiest nooit ontmoet, maar gelooft wel genoeg informatie te hebben om zijn mening te onderbouwen. De documentaire zelf is gebaseerd op een Rolling Stone artikel, ‘Tekashi 6ix9ine: The Rise and Fall of a Hip-Hop Supervillain’.

Volgens Karam haat het publiek de artiest omdat hij een verschrikkelijk persoon is die verschrikkelijke dingen gedaan heeft. Hij houdt ervan om te stoken, kijk maar naar zijn aanvaring met Meek Mill. Tekashi kwam Meek Mill tegen buiten de club en begon de tekst van het nummer ‘Back In Blood’ boven te halen. Hij riep “I got my own fire, don’t need security in the club”. Dit alles legde de artiest ook op camera vast, om zo een viraal moment te starten.

Natuurlijk komt er commentaar op de mening van de regisseur, wat ook te begrijpen valt. Karam Gill heeft de artiest nooit ontmoet en zou volgens sommigen dan ook niet in het openbaar een mening moge verkondigen over iets waar hij niet zeker van kan zijn.

Hieronder kan je de trailer van de documentaire bekijken: