PABLO HERMANO ft
JONNA X KEVMAN X MAGHRABI
“GEEN STRESS”
HOTTEST TRACK OF THE WEEK

Hottest Track of The Week (week 40) deelnemers van LOVE ISLAND, Jonna, Kevman, Magrahbi & Pablo Hermano (Zoran D’Hondt & Neel Deschepper) brachten het nummer GEEN STRESS uit. 

Waar gaat deze track over?
Deze track gaat over onze deelname aan Love Island. Zowel ik, Zoran, Imad, Kevin en Jonna waren alle 4 deelnemers van het programma. Het refrein is gebaseerd op een momentopname tussen Jonna en Imad. Dit wordt uitgelegd bij de vraag wie/wat heeft je geïnspireerd bij het maken van deze track.

Welke betekenis heeft deze track voor jou?
Voor mij heeft deze track een grote betekenis aangezien het mij herinnerd aan een leuke tijd in Tenerife, samen met de andere Islanders. Er komen elementen in het liedje terug die letterlijk over het programma gaan of iets dat daar gebeurd is. Dit track zal ons elke keer opnieuw terug laten denken aan deze toffe tijd.

3. Is er een bepaalde boodschap/statement die je hiermee naar buiten wil brengen? Welke?
Ja, Love Island bracht niet alleen liefde naar boven maar ook hechte vriendschapsbanden en in ons geval nu leuke nieuwe muziek. Ik raad iedereen aan deel te nemen. Het is echt een avontuur dat je nooit meer zal meemaken.

Pablo Hermano ft Janno, Kevman, Magrahbi – Geen Stress

Welk publiek wilde je bereiken met deze track?
Met onze track wil ik vooral de mensen bereiken die Love Island hebben gevolgd. Zij weten wie we zijn en hoe wij 4 weken lang Love Island hebben ervaren. Ook zij zullen meerdere elementen in de track herkennen. Verder zou ik graag het publiek bereiken die steeds down is voor een leuk feestje in de club.

Wie/wat heeft je geïnspireerd bij het maken van deze track?
De track ‘Geen Stress‘ is ontstaan op Love Island. Er was een gemeenschappelijke badkamer. Imad zat op het toilet terwijl Jonna zijn tanden aan het poetsen was. Imad zei ‘Kakoe kakoe geen stress’, dat Jonna erg komisch vond. Dit werd meerdere keren herhaald en kreeg al snel een muzikale vorm. Zo vaak dat andere deelnemers en de productie het ook begonnen te zingen. Ik was ook een deelnemer en doe samen met Neel Deschepper productie en DJ. Ik zei tegen de jongens dat als we terug thuis zouden zijn, hier een liedje van moeten maken. Zo gezegd, zo gedaan. Bij het thuiskomen doken we de studio in en hebben we deze track gemaakt. Ook Kevin, de broer van Jonna staat op onze track.

Met wie heb je samengewerkt bij deze track?
Deze track werd volledige geproduceerd door Pablo Hermano (Zoran D’Hondt en Neel Deschepper). De vocalen en tekst werd ingezongen door Jonna, Kevin en Imad.

Pablo Hermano (Zoran & Neel) ft Janno, Kevman, Magrahbi – Geen Stress

Waarin verschilt deze track van je andere tracks?
Het gaat over iets dat ikzelf heb meegemaakt. Onze andere tracks zijn gebaseerd op de verhalen en ervaringen die de vocalisten hebben meegemaakt. In dit geval gaat het nu over een waargebeurd verhaal, programma, dat wij vertalen in een track en dat een groot deel van de bevolking zal kennen.

Had je zelf verwacht dat deze track het zo goed ging doen? Waarom wel/niet?
Momenteel haalt ‘Geen Stress‘ erg mooie cijfers op Spotify! Naar aanloop van onze release waren we de mensen deze warm aan het maken door leuke TikToks te plaatsen en ook deze haalden honderd duizenden views. We zijn allemaal erg tevreden met de cijfers en hopen dat deze nog veel meer zullen stijgen.

Bron: Pablo Hermano (Zoran D’Hondt & Neel Deschepper)

Bron: Janno Tschikobo aka Janno

Bron: Kenny Tschinkobo aka Kevman

Bron: Imad Anwoir aka Maghrabi

Indien er al een videoclip bestaat / of deze komt er nog aan, hoe heb je de tekst vertaald in beeld?
Er is momenteel geen videoclip. Momenteel hebben we het allemaal erg druk en vinden we niet echt een moment op een clip te schieten. Mocht de track goede cijfers behalen staan we zeker open om nog een clip op te nemen.

10. Ben je al bezig met een nieuwe track / nieuwe muzikale projecten?
Zo ja, wanneer kunnen deze verwachten?
Jazeker! Er staat een knaller van een track klaar. Dit is een featuring met een bekend artiest uit het Antwerpse, samen met een vrouw uit Nederland. De track wordt komende zondag opgenomen in de studio en zal in november gereleased worden.

Bron: Cover “Geen Stress”

Pablo Hermano’s instagram.com / youtube.com / spotify.com

Zoran’s instagram.com

Janno’s instagram.com

Kevman’s instagram.com

Maghrabi’s instagram.com

Publicatiedatum: 10/10/2023