New kid in the game

Ontdek hier elke maand nieuw talent. Ben je zelf urban en heb je een eigen track/ mixtape/ videoclip die je wil laten horen? Contacteer ons dan als de bliksem.

Weekend 33

Miss Angel

Based: Antwerp

Voormalige hits: Ghetto Superstar, Oh My Dayz, All Of The Shmoke

Voormalige samenwerkingen: KRANKk, Blu Samu

Dat Miss Angel een veelzijdige vrouw is, dat was ons al opgevallen. Velen kennen Angela van haar danscarrière en de groep Female Takeover. Vorig jaar startte de Ghetto Superstar haar rapcarrière en gaat sindsdien alleen maar in stijgende lijn. 

De pas begonnen rapster is dit jaar te bewonderen op (bijna) alle grote Belgische Festivals. Op een jaar tijd heeft Miss Angel haar naam groot gemaakt én een bomb-ass EP gereleased. Ghetto Mami Vol. 1 ging zo hard dat ze binnenkort op een festival in Génève on stage staat. What?! 

Ondanks dat de EP al even uit is, zijn haar fans het zeker nog niet beu. Onlangs dropte ze een nieuwe videoclip van haar hit ‘Oh My Dayz’ waarvan Clugger de beat tikte. Gelukkig is festival-season nog niet over en kan je haar nog gaan bewonderen op Pukkelpop en Fire Is Gold festival! 

Bekijk Miss Angel’s nieuwste videoclip hieronder: 

LISTEN NOW

Weekend 32

Chardy

Based in: Mechelen

Label: /

Voormalige hits: Niet Je Type, Na Léli, Voorbij

Voormalige samenwerkingen: Bryan MG, Bouzzy

 

Chardy is de naam dat we in de toekomst nog vaak gaan horen. Uiteraard kennen we de rapper al van zijn voormalige hits ‘Niet Je Type’ en ‘Voorbij’ met Bryan MG. Ook gooide hij onlangs Congolese vibes in het spel voor de track Na Léli, dit was zeker een succes. 

Dat Chardy een hoge hitfactor heeft is geen geheim meer. Eerder deze week ging hij voor een samenwerking met Absi voor de song genaamd ‘Diamanten’. Met deze track is de 20-jarige rapper duidelijk klaar om België en Nederland te veroveren. De beat die zijn samenwerking, Absi, heeft geproduceerd brengt een hele zomerse vibe waarop Chardy een pakkende hook gooit. 

Met lines als ‘Ik wil een S, ik wil geen E. Ik ben geblessed maar wil diamanten op mijn chain’ maakt de hardwerkende younging duidelijk dat hij het allemaal wil en er ook helemaal voor gaat. Harde punchlines en catchy hooks is het recept voor Chardy’s zomerhits. De rapper loste gisteren de videoclip van ‘Diamanten’ die geschoten werd door: Rik Louwerse

LISTEN NOW