HOTTEST TRACK OF THE WEEK

Ontdek hier elke week een nieuwe supertrack. Ben je zelf urban en heb je een eigen track/ mixtape/ videoclip die je wil laten horen? Contacteer ons dan als de bliksem.

Week 45

Juic3 – OMG

Deze week is OMG van Juic3 de Hottest Track of The Week. Het nummer is geproduced door Scottie en featured Ben.
https://www.youtube.com/watch?v=xUVL-oDAjDk

LISTEN NOW

Week 44

Farao – De duivel is een vrouw  

De jonge rapper / voetballer met Braziliaanse Roots is vastberaden om een vaste naam te worden in de urban music industry. Hij is niet helemaal nieuw in de game, maar deze ‘de duivel is een vrouw”, geproduceerd door Remi de Roeck, wist de aandacht van onze muziekredactie te trekken en deze raden wij dan ook graag aan. Farao, geboren als Emanoel Nascimento Borgers, is aan een opmars bezig en wij zijn benieuwd naar de rest wat hij aan te bieden heeft. Enjoy!
https://www.youtube.com/watch?v=aJX0DgEsllM

LISTEN NOW

Week 37

Architrackz en Bryan Mg verlengen de zomer met single ‘Gitaren Body’ 

Architrackz en Bryan Mg verlengen de zomer met single ‘Gitaren Body’

Na ‘Hard 2 Get’ is ‘Gitaren body’ de tweede samenwerking van de artiesten

Architrackz presenteert vandaag zijn nieuwe single ‘Gitaren Body’. Een zomerse track waarop hij samen met Bryan Mg uitlegt hoe hun droomvrouw eruit ziet. De door Izzy geproduceerde single ‘Gitaren Body’, is de tweede track waarop de Nederlandse producer/rapper Architrackz en Vlaamse rapper/zanger Bryan Mg samenwerken. Begin april kwam de publieksfavoriet ‘Hard 2 Get‘ uit. Die single behaalde in 5 maanden meer dan 7 miljoen streams.

Over Architrackz
Architrackz begon in 2015 met het produceren van beats. Scoorde in de jaren die volgden hits met o.a. Sevn Alias, Jayh, Lijpe, Equalz, CHO, SBMG, Mula B en LouiVos. In 2019 vond Architrackz, die in een ver verleden door het leven ging als de rapper Dwayne Meerzorg, het tijd om weer achter de mic te kruipen.

BELUISTER DE SINGLE ‘GITAREN BODY’ HIER
BEKIJK DE VIDEO ‘GITAREN BODY’ HIER
DOWNLOAD ‘GITAREN BODY’ HIER
Facebook
Spotify
Instagram
Website
Copyright © 2019 Striker Recordings, All rights reserved.

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp

LISTEN NOW

Week 32

MEMO & PARELLA 

Na een jaar on the low naar de perfecte sound te hebben gezocht, zijn Memo & Parella alweer van de partij. In minder dan 2 dagen heeft het duo meer dan 12k views op Youtube voor hun allernieuwste track genaamd “O kiz Benim” . Oordeel hieronder voor jezelf en laat het ons zeker weten door een comment te plaatsen.

LISTEN NOW